Augview-programvaren på smarttelefonen eller nettbrettet kobles direkte til en eller flere GIS-webservere over en sikker Internett-tilkobling.

Geografiske data forespørres fra webserveren og vises på en smarttelefon eller nettbrett, enten som et kart, en tekst eller som en 3D-visualisering. Infrastruktur informasjonen (kabler, stolper osv.) kan deretter redigeres direkte av brukeren i felten, og dataene på serveren oppdateres umiddelbart uten ekstra håndtering.

Med sitt moderne brukergrensesnitt, er Augview utformet ved hjelp av kjente prinsipper og konsepter som gjør at ansatte kan utnytte sin eksisterende kunnskap om hverdagslige mobiltelefon- og nettbrettapplikasjoner. Vi gir all kraften til en mobil GIS på en måte som en ikke-GIS-bruker kan forstå og jobbe med effektivt.

Augview’s reality-teknologi brukes til å vise en 3D-modell av infrastrukturen på toppen av videobildene, slik at brukerne kan se objekter på sin enhet som kan være skjult i den virkelige verden. Dette øker brukernes forståelse av hva som er innen deres arbeidsområde uten noen tidligere erfaring.

Augview-programvare gir den nye generasjonen av ansatte et produkt som oppfyller etterspørselen etter innovative og intuitive verktøy, slik at de raskt kan øke produktiviteten og effektiviteten.

Augview er designet i henhold til OGC-standarder (internasjonal standard for kartdata) som gjør at virksomheten din kan utnytte offentlige data, samt gi fleksibilitet i hvordan du kobler til bedriftens data. I tillegg til å støtte OGC-tjenestene, støtter Augview også Smallworld GSS (geospatial tjenester) og ESRI Arc Server (Restful tjenester).

Å være helt plattform uavhengig gjør at Augview kan fungere sømløst over Android og Apple iOS-plattformer med samme utseende.

Fordelen for din bedrift er at brukerne kan bevege seg fritt mellom plattformer uten å bekymre seg for programvarekompatibilitet eller endringer i atferd eller funksjonalitet.

Augview-lisenser kan overføres enkelt mellom plattformer uten kostnad.

Fra første dag har målet vårt vært å utvikle en feltløsning som fokuserte på å bruke ny teknologi for å løse dagens GIS-utfordringer. Med Augview har vi utnyttet kraften i tradisjonell GIS og kombinert det med forstørret virkelighet for å levere en feltløsning som folk vil bruke.

 

Du finner video, som forklarer den tekniske løsningen godt, her.

 

 https://youtu.be/pNnfejfGFAs

 

Multi-Platform Native Application

Augview er utviklet ved hjelp av en applikasjonsteknologi som gjør det mulig å være helt enhet uavhengig av plattform. Med andre ord har Augview alle ytelsesfordelene ved en «in-house» applikasjon, men i motsetning til mange andre "single-source" tilnærminger, kan den operere med et likt utseende på nesten hvilken som helst Android, iOS eller Windows-telefon eller nettbrett.

Høy sikkerhet

Augview har høykvalitet sikkerhetsfunksjoner for å beskytte mot uønsket tilgang til programmet på enheten din og til databasen. Tilgang til Augview kan til enhver tid bli tildelt og/eller tilbakekalt. Hvis en enhet går tapt eller stjålet, kan du bare logge deg på den webbaserte administrasjonsportalen og deaktivere den tapte enhetens tilganger. Det betyr at det ikke er nødvendig å bekymre seg for sensitive kommersielle data som kan nås av uautoriserte brukere.

Skalerbar lisensiering    

En av fordelene med Augview er vår skalerbare lisensportal. Denne tillater deg å legge til, bytte eller fjerne lisenser etter bedriftens behov.

Augview’s lisensløsning gir fleksibilitet for kortsiktige prosjekter der en fullstendig lisens kan være for høyt til krav, samt prosjekter der det kan være behov for å øke bruken av Augview for bare kort tid. Lisenser kan flyttes mellom enheter og plattformer, slik at feltpersonalet kan bruke Augview på telefonen og deretter overføre lisensen til nettbrettet hvis en større skjerm er ønsket. Og best av alt, det kan gjøres av deg, online, umiddelbart og uten gebyrer

Fleksibel kontroll over dataene dine

Med Augview har du fleksibiliteten til å bestemme kilden til dataene dine og hvor mange kilder du vil kombinere. Kildedata kan inneholde lag fra Google Maps, Bing og/eller Open Street Maps i forbindelse med allment tilgjengelige datasett fra myndighetene. Ved å gi så mye relevant informasjon som tilgjengelig kan Augview utstyre feltarbeidere med en mengde informasjon som kan hjelpe dem i beslutningsprosessen.

En av de største fordelene med Augview er muligheten til å få en mye mer fullstendig visning av omgivelsene ved å trekke inn data fra så mange kilder som mulig. Dette gjør det mulig for en feltarbeider å kombinere eiendomsdata fra telekommunikasjon, gass, elektrisitet og vann nettverk med data som jordprofiler, beskyttede trær og geologiske egenskaper i tillegg til flyfotografering, arbeidsplaner og skjemaer, alt fra en enhet i kartvisning eller gjennom utvidet virkelighet. Dette reduserer behovet for flere enheter og stabler av papir.

Kompatibel med flere GIS-servere

Augview kan koble til flere typer GIS-servere ved bruk av OGC-standardtjenester, samt webtjenester som Smallworld GEO Spatial Server og ESRI Arc GIS Server.

Augview kan vise og samhandle med flere datasett fra flere kilder på samme tid, slik at brukeren bare kan slå på eller av datasettene de ønsker å se. Brukeren har full kontroll over hvilke data de vil vise på kartet eller utvidet virkeligheten. 


Vil du vite mer om Augview? Ta kontakt med produktansvarlig Johnny Sneisen på 901 24 467

Ta kontakt med Lars

Kristian Sundsvold
Daglig leder 466 96 801 lars.berge@wirecom.no

Vi hjelper deg gjerne, send oss en epost i dag så blir du kontaktet fortløpende!