Du får et komplett dokumentasjonssystem – uten at du trenger å kjøpe tilgang til de dyreste programvarene.

Vi setter sammen akkurat det du trenger, slik at du slipper unødvendige kostnader og får en fleksibel og effektiv løsning.

Basis
– Wirecom sørger for oppdatering og vedlikehold av din tekniske dokumentasjon i ditt dokumentasjonssystem. Ønsker dere vår hjelp til en overgang til andre systemer kan vi være deres støttespiller i migrasjonsprosessen.

Basis pluss
– Wirecom hjelper dere med å migrere til en Samllworld-applikasjon. Dette gjøres via Smallcloud og i samarbeid med Smallworld Systems AS. Vi drifter applikasjonen som deres administrator, og utfører dokumentasjonen for deres bedrift. Dere kan dele applikasjon med andre nett via oss, eller du kan ha en egen applikasjon på egen Smallcloud eller egen server.

Full pakke
– Wirecom håndterer alt inkludert migrasjon til Smallworld, oppsett av database og daglig drift som administrator. I denne løsningen ligger deres system i vårt datasenter med tilgang til en egen VPN-løsning for økt sikkerhet.

Alle løsningene våre gir deg en nettapplikasjon med tilgang til dokumentasjonen på alle digitale enheter, så du enkelt og effektivt kan rapportere inn endringer i systemet.

Ta kontakt med Lars

Kristian Sundsvold
Daglig leder 466 96 801 lars.berge@wirecom.no

Vi hjelper deg gjerne, send oss en epost i dag så blir du kontaktet fortløpende!