Om oss

Wirecom er en fleksibel totalleverandør av planlegging, kalkulasjon og dokumentasjon innenfor FTTH, FTTB og mobil.
Våre ansatte har bakgrunn fra bl.a. Telenor, Bravida, Relacom, og kjenner markedet, aktørene og behovet for gode og kosteffektive løsninger.

Vårt hovedfokus er å levere kosteffektive leveranser hvor oppdatert teknologi skaper bedre samhandling, og mindre tidstap for alle involverte. Vårt samarbeid med faste underleverandører sikrer innarbeidede team med god utvidet kapasitet tilpasset ekstraordinære produksjontopper.

Utover plan- og dokumentasjonsbaserte servicetjenester kan vi også tilby partnerbasert turnkey-utbygging innenfor våre fagområder. Her samarbeider vi som nevnt med større regionale underentreprenører, og knytter sammen kosteffektive utbygginger med komplett plan, kalkulasjon, og dokumentasjon.

Som en del av våre turnkeyleveranser kan vi også levere verdiøkning inn i ISP-eide ethernet, samt installasjons- og rådgivningsressurser. Målsettingen med dette produktsegmentet er å gi våre partnerkunder en ekstra inntjeningskanal som sikrer øket brutto omsetning, styrket bunnlinje, men også en sterkere binding mellom ISP og deres sluttkunder.

Alle er vi kjent med hvilke krav som foreligger for våre bedrifter. Gjennom flere år i bransjen ser vi likevel at mange sliter med å frigjøre tid til den daglige driften, og vedlikeholdet av dokumentasjonen. Dette enten på grunn av manglende tid, nok intern oppdatering av kompetanse og / eller av programvare. Som din produktspesialist, rådgiver og administrator sørger vi for at du får akkurat det du trenger innen teknisk dokumentasjon – fra planlegging og uttegninger til kontroller og daglig drift. Vi leverer altså alt du trenger innen teknisk dokumentasjon – nøyaktig og kosteffektivt.

Oppsummert så er Wirecom en helhetlig og kosteffektiv partner. Dette gjør alt enklere for din virksomhet.


Kontakt oss for en prat, vi står klar!

 

Ta kontakt med Lars

Kristian Sundsvold
Daglig leder 466 96 801 lars.berge@wirecom.no

Vi hjelper deg gjerne, send oss en epost i dag så blir du kontaktet fortløpende!