Planlegging og kalkulasjon

Selskapet jobber innen fiber, mobil, elektro og svakstrøm og vi utfører planlegging, kalkulasjon og dokumentasjon knyttet til utbygginger av infrastruktur innenfor disse områdene. All plan og kalkulasjon utføres av vår planavdeling hvor alle våre planleggere har lang erfaring innenfor de aktuelle områdene. Du kan spare mye tid på å la oss lage gravekart i både 2D og 3D, og du får en komplett kartpakke i PDF-format som en del av planleggingen og kalkulasjonen.

Ta kontakt dersom det er noe du lurer på!

Strategisk planlegging og kalkulasjon

Er det områder dere ønsker og se nærmere på for utbygging, men er litt usikker på hva bruk av interne ressurser til å utarbeide kalkyler, kart, rekkeviddeberegning og andre faktorer som har innvirkning på beslutningsgrunnlaget. Vi kan utarbeide en overordnet plan for ett større område, hvor dette deles inn og finner de kundene som er billigst og bygge ut.

Planen vil inneholde informasjon som gjenbruk av egen infrastruktur, mulige fellesføringer, eiere som kan brukes i salgsøyemed eller for innhenting av grunnrettstillatelser og demografidata over området slik at man kjenner de potensielle kundene, samt annen informasjon fra våre datasett som har innvirkning på planen.

For mer informasjon om datasettene se datatjenester.

Detaljplanlegging

Vi planlegger infrastruktur for fiber, kabel-tv, mobil og svakstrøm. All vår planlegging leveres med informasjon knyttet til våre datasett om Norge. Og skal du leie deg inn på eksisterende infrastruktur fra en annen netteier, kan vi planlegge bruk, forberede og sørge for all nødvendig dokumentasjon til utleiers system. Vi utarbeider og administrerer også gravesøknad til kommune og Statens vegvesen i samarbeid med deres graveentreprenør i K-grav og andre systemer.

Planen kan leveres direkte til deres GIS verktøy enten som fil eller database. Vi kan også lage planen i deres system hvis dette er ønskelig. Vi støtter følgende systemer: Smallworld, TelMe, Nims, ArcGIS, QGIS, 3GIS og AutoCAD.

For mer informasjon om våre datasett se datatjenester.

Ta kontakt med Lars

Kristian Sundsvold
Daglig leder 466 96 801 lars.berge@wirecom.no

Vi hjelper deg gjerne, send oss en epost i dag så blir du kontaktet fortløpende!